MENU
Neem de volgende stap naar een pijnvrij en gelukkig leven; kies voor maatwerk.
MOGELIJKHEDEN
HomeMogelijkhedenDownloadsCSI vragenlijst / VAS score

Welkom; waarom pijnontmaskerd?

Welkom bij pijnontmaskerd.nl

Wouter van Dongen is fysiotherapeut sinds 2003 en legt zich voor het grootste gedeelte van zijn werkzaamheden toe op het begeleidien van mensen met chronische pijn.


Mensen met langdurige pijnklachten een beter toekomstperspectief bieden. Dat is elke keer weer dé uitdaging. Als fysiotherapeut en wandelcoach met passie voor pijn geeft het Wouter iedere keer ontzettend veel voldoening om een lastige puzzel op te lossen en te zien hoe hij iemand met chronische pijnklachten écht kan helpen.

Zijn missie: zoveel mogelijk mensen met chronische pijn helpen.

Natuurlijk heb je al van alles geprobeerd om de pijn te verminderen maar waarschijnlijk met wisselend of tegenvallend resultaat. Wouter kan zich heel goed voorstellen dat er hierdoor de gedachte leeft: "waarom zou dit wel helpen?" Het onderscheidend vermogen van zijn methode is, dat er aandacht wordt besteed aan de balans van je systeem in de breedste zin van het woord. Het herstellen van de balans in je centrale zenuwstelsel is hierin een centraal thema welke bij andere methodes onvoldoende vorm krijgt of vaak volledig ontbreekt.

Vanuit een holistische visie met toegewijde actie in de richting van de gewenste situatie groeien. Dit op basis van neurowetenschappelijke inzichten met een mild boeddhistisch sausje. Dit zijn de ingrediënten voor succes. Wouter heeft dezelfde toegewijde actie in zijn continue ontwikkeling om mensen nog beter te kunnen helpen; "Er gaat geen dag voorbij zonder hiermee bezig te zijn". 

Op deze site is voldoende informatie te vinden om een belangrijke stap te maken. Kennis over en handelen naar deze inzichten levert in de praktijk fantastische resultaten op in het verminderen van langdurige pijnklachten.

Wouter nodigt je van harte uit om met hem de uitdaging aan te gaan om op deze manier van pijn weer bondgenoot te maken; zoals het hoort. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

KLIK HIER voor de mogelijkheden.
 

Bij DOWNLOADS vindt je een groot aantal GRATIS documenten. Waarom gratis? Omdat deze informatie dusdanig belangrijk is dat iedereen met chronische pijn hier toegang toe moet kunnen hebben. Maak hier gebruik van!

Ook kun je GRATIS een vragenlijst invullen om in te kunnen schatten of onze producten aansluiten bij uw specifieke situatie. KLIK HIER 

Tot slot Wouter zijn belangrijkste advies voor iemand met chronische pijn: Ga op zoek naar iemand met passie voor pijn die jou echt wil en kan helpen!

Disclaimer

De informatie verstrekt op deze website is louter informatief. Pijnontmaskerd.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor foutieve informatie vermeld op deze website, noch voor de gevolgen van beslissingen die gebaseerd zijn op informatie verstrekt op deze website. Pijnontmaskerd.nl gaat er van uit dat uw pijnklachten zijn beoordeeld door een huisarts.

Pijnontmaskerd.nl is een product van Fysiotherapie van Dongen; voor direct contact of vragen: www.vandongenvierlingsbeek.nl

 

 

Ontwerp & Realisatie
Regenmakers Reclamestudio