MENU
Neem de volgende stap naar een pijnvrij en gelukkig leven; kies voor maatwerk.
MOGELIJKHEDEN
HomeMogelijkhedenDownloadsCSI vragenlijst / VAS score

Bestellen.

Jaarprogramma 100% online

Uitstekende keuze. Je bent nu nog slechts enkele momenten verwijderd van een eerste stap naar een leuker leven!

Door digitale ondertekening van dit formulier geef je toestemming aan PIJNONTMASKERD.NL om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht.

Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met jouw bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.

Als je jouw abonnement wilt beëindigen dan kun je ook contact opnemen met ons. Uw jaarabonnement is na de duur van 1 jaar maandelijks opzegbaar. Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@pijnontmaskerd.nl 
 
Wilt u uw mandaat referentie en naam vermelden dan zullen wij de incasso en de licentie laten vervalen per ingaan van de nieuwe periode.

U kunt ook met ons direct contact opnemen.

Doorlopende SEPA Machtiging

Pijnontmaskerd.nl is onderdeel van:
Fysiotherapie en Fitnesscentrum van Dongen

Voorletters:
Voornaam:
Achternaam:
Telefoonnummer:
Adres:
Postcode:
Plaats:
* Alle velden verplicht invullen

Disclaimer

De informatie verstrekt op deze website is louter informatief. Pijnontmaskerd.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor foutieve informatie vermeld op deze website, noch voor de gevolgen van beslissingen die gebaseerd zijn op informatie verstrekt op deze website. Pijnontmaskerd.nl gaat er van uit dat uw pijnklachten zijn beoordeeld door een huisarts.

Pijnontmaskerd.nl is een product van Fysiotherapie van Dongen; voor direct contact of vragen: www.vandongenvierlingsbeek.nl

 

 

Ontwerp & Realisatie
Regenmakers Reclamestudio